torsdag 12 mars 2009

In a moment like this

God i hate that song!

Hur som helst! In a moment like this I NEEEDDD!(huge letters)
Entertainment!:D
Så jag slog på den gamla tillförlitliga burken idag!:D
Och vad såg jag inte förrutom reklamm, på reklam? Jo, ännu mer reklam! Till och med det program jag tittade på, hade reklam i programmet:O!!
Shocking!!
Men saken var faktiskt inte min. Min sak var TV!:D
Så jag tittade massor på Tv! Jag tillbringade till och med tid med min sjuke far framför tv:n!(!Även han injencerad av viruset!)UNDERLINE!!

Vi tittade på Patrik 1,5!:D
Den är super söt och super bögig!
Me like i massor! Men saken är dena att det fanns ingen direkt sexscen.
Inte för att jag på något vis var intresserad av deras mer intima relation. MEN!
Dom visar sexscener på alla andra filmer! Varför kunde dom inte visa när två bögar satte på varandra vilt och härligt? Det är väl kärlek för det! Ni hetros som klagar, titta bort när det blir för läskligt, det gör ändå alla bögar och Lebbar när vi hetros sätter på varandra vilt och brutalt!

Peace out!
And dont forget its war tonight!

2 kommentarer:

miica sa...

Ja det är bra att vi har dom på vår sida!!! Jag har nu blivit säker på att myrorna tänker försöka ta över vår jord!! Jag har nämligen så bra hörsel att jag smög mig på ett par myror som pratade om att dom försöker komma på vad vi människor inte tål :O Dom pratade om en lag utan kärlek och kommer den lagen är det ute med oss.....Vi får inte låta det hända. Sarah, vi är jordens sista hopp..

regeringen sa...

vi måste handla snabbt! Detta kräver vapen! Vi måste döda myrorna! Denna lag får inte genomföras det är som...SOM INGET JAG TIDIGARE SKÅDAT! Möt mig vid björngrottan 21.00 Sharp!

Jag har en plan!