fredag 13 mars 2009

Granskan

Idag läste jag GP!
Det vill säga Göteborgsposten!:D
OCH JAG BLEV FÖRBANNAD!!

I en artikel läser jag om en pojke och hans pappa som har anmält en skola i Mölndal för mobbning. Pojke ska ha fått utstå slag och elaka ord under en vis tid. Skolan och lärarna menar på att detta har de aldrig hört talas om och klassföreståendaren nekar hastigt anklageslen. -Nejdå, i vår klass förekommer inte sådant.

Jag läser sedan vidare. Pojken har blivit kallad "dampunge" ett vist antal gånger och klassföreståndaren svarar en anställd på skolan med detta:-Det är ett uttryck barn slänger ur sig. Sådant tvingas våra pedagoger arbeta med varje dag.

Jaha? Så bara för att det är ett uttryck barn slänger ur sig och för att det är vanligt att deras pedagoger handskas med det. Så är det okej att ta det som en vanlig insident? Är det inte läranas uppgift att skapa en trygg arbetsmiljö för barn?

Nä, jag blir frusterad. Och detta är inte första gången en sådan sak inträffar.
Bara senast som förra veckan fick jag höra av en vän till mig att hans systers klass hade lagt på förslag att klä ut sig till emos. Detta som en slags pik ur min synvinkel mot, min kompis syster och hennes gäng som blir retade för att just vara "emos".

Trots lärarens visdom om att detta försegick, tyckte hon att det var en STRÅLANDE IDÈ!

Hur dom i huvudet för man vara egentligen?

2 kommentarer:

miicen sa...

MEN VA :O Vad fan, vilka idioter hela bunten som gör så där och lärarna vad är det för fel på dom :O Är dom lata och inte orkar ta itu med såna saker :O

regeringen sa...

Du blir också trött! Tack och lov för det! Vi visar dom alla!!